Braumüller

ISBN-13: 978-3-99100-019-8

erschienen: 19.03.2010

Seiten: 240

Format: 19,50x25,00

Ausgabe/Einband: Hardcover

Thema: Genuss-Essen-Trinken

Warengruppe VLB:

Schlagworte:

Preis: € 29,90

Vergriffen

Finger Food & More

Small bites for great events | Martina Lessing, Kurt-Michael Westermann

For those who wish to impress their guests with international top-of-the-range cuisine, Finger Food & More provides an indispensible guide and a treasure trove of ideas. In Finger Food & More, Martina Lessing, Vienna-born shooting star of the London catering scene, dazzles her readers with an array of her best recipes: Austrian, Italian, Mediterranean and Asian specialties with which she delights her clients in the elegant London suburb of Richmond upon Thames. The book selects from the best auf the grand Austrian cookingh tradition, fusion cuisine and the new British focus on the essentials of great cooking in the style of Jamie Oliver. All recipes are suitable both for beginners and for experienced home cooks.

Über den Autor/die Autorin


© Simone Leonhartsberger
Martina Lessing
Martina Lessing gründete 1998 À Table! in London, das sich innerhalb weniger Jahre zu einem exquisiten Catering-Unternehmen etablierte. Sie belieferte sowohl internationale Empfänge als auch Privathaushalte bei Feiern oder besonderen Anlässen. Seit Herbst 2011 hat Martina Lessing ihre Kochwerkstatt in Wien aufgebaut. Neben dem Catering-Service und Book-a- Cook bietet sie auch ihre beliebten Kochkurse an: www.atable.at. "Miniaturen" ist bereits ihr viertes Kochbuch.



© Elisabeth Vidotto
Kurt-Michael Westermann
Kurt-Michael Westermann, Hamburger Fotograf und renommierter Bildjournalist für Magazine wie Die Zeit, Geo, Merian, Newsweek, Los Angeles Times, Paris Match, National Geographic Society. Westermann lebt heute vor allem in Wien.